Effekter

Med effekter får ni ett oförglömligt studentflak med maximal upplevelse till oslagbara priser.

Rökmaskin

1 900 kr

Rökmaskinen väller ut massvis med tjockt rök med ett kraftigt utblås. Ingen tekniker behövs, ni sköter driften helt själva.

Såpbubblor

1 900 kr

Denna glädjemaskin sprutar ut hundratals bubblor i minuten. Stor hög hastighetsfläkt gör att bubblorna stiger snabbt i luften.

Konfettikanon

5 000 kr

Rökmaskinen väller ut massvis med tjockt rök med ett kraftigt utblås. Ingen tekniker behövs, ni sköter driften helt själva.

Eldkastare

9 000 kr

En eldkastare på ett studentflak är något utöver det vanliga. Denna pyroteknik är endast lämplig för större studentflak…

Co2 kanon

9 500 kr

När kolsyrekanonen trycker igång så hörs ett riktigt högt fräsande ljud som gör studentflak och effekten ännu mer spektakulär.​

Skummaskin

5 000kr

Med skum på flaket blir man som barn på nytt. Skummaskinen är perfekt till det stora studentflak.

Hur går det till att
boka studentflak?

Har du några som helst frågor eller funderingar har vi sammanställt svaren i vår FAQ.
Om du inte hittar svaret på din fråga
finns vi på telefon eller mejl.

Steg 1

Utforska

Förutsättningarna för att boka studentflak börjar alltid med budget. Vad har ni som klass för budget? Vi har både färdiga studentpaket och du kan skapa just ert drömstudentflak.

Steg 2

Boka studentflak

När ni hittat ett studentflak som passar er budget och önskemål är det dags att boka. Detta görs via vår bokningssida.  
Skulle ni har några frågor finns vår FAQ eller så kan du kontakta oss via telefon eller mail

Steg 3

Avtal

Första steget är taget. Ni har nu bokat ert studentflak. För att båda parterna ska känna sig trygga skrivs ett juridiskt bindande avtal mellan parterna. Detta sker vi BankID och villkoren hittar ni här

Steg 4

Delbetalning

När avtalet är signerat skall första delbetalningen ske. 5000kr ska betalas enligt avtalet inom 14 dagar eller enligt överenskommelse.

Steg 5

Förberedelser

Nu är det fokus på skolan och många frågor och funderingar dyker upp. Vi finns alltid här för att svara på era frågor. Vi har sammanställt en FAQ som kan hjälpa er. Om ni inte hittar svaret på er fråga finns vi alltid tllgängliga på telefon eller mail.

Steg 6

Formulär

Ca två månader innan ni tar studenten kommer vi skicka ut ett formulär som ska fyllas i. Formuläret avser nödvändig information som tid för utspring, adress och information om flakvärd.

Steg 7

Slutbetalning

Senast 30 dagar innan ni tar studenten ska resterande summa vara betald. 

Steg 8

Studentflaket anländer

Minst en timme innan ni springer ut kommer lastbilen finnas på avtalad plats. Studentflaket går inte att dekorera innan dess, så vi rekommenderar att klassen tar hjälp av vänner och familj att sätta upp lakan, dekorera och lasta upp eventuell dryck när lastbilen anländer.

Steg 9

Firande

Nu är ni igång och har tre fantastiska timmar av studentfirande framför er. Skulle vädret inte vara på er sida kan ni alltid välja att avbryta efter en viss tid. Studentflaket kommer återvända till samma plats den åkte ifrån eller annan önskad plats.

Skriv in ditt telefonnummer så ringer vi upp dig

Har du några frågor och vill bli uppringd?
Fyll i uppgifterna nedan så hör vi av oss inom 1 h.