Boka studentflak innan 15 september och få 10% på studentflaket. Ange koden “Starstudent10” 

[rev_slider alias="slider-1"]

En studentskiva ni aldrig glömmer.

En lyckad studentskiva är en fest man minns. Vi hjälper Dig skapa en oförglömlig kväll efter dina önskemål. Vi utformar tillsammans en studentskiva utan dess like – vare sig ni är en liten eller stor klass.

Operationell billeasing

Vi erbjuder dig och ditt företag en operationell leasing, eller fullserviceleasing som det också heter. Operationell leasing är en finansiering som är kostnadseffektiv för ditt företag, oavsett företagets storlek. Men, istället för att äga fordonen själva eller använda sig utav en finansiell leasing, betalar du en fast leasingkostnad varje månad under hela avtalsperioden med ett garanterat restvärde.

Kostnadseffektiv
helhetslösning

Som företag vill du ha kontroll på alla utgifter och kostnader, därför att du som företag inte har några risker i samband med vagnparkens kostnader, kan du och företag enkelt budgetera och kunna fokusera på er kärnverksamhet. Som ett resultat av detta skräddarsyr vi en kostnadseffektiv helhetslösning efter ditt företags önskemål, krav och behov.

Ingen begränsning

Optilease företagsleasing begränsar inte hur många bilar dig och ditt företag ska leasa oavsett företagets storlek. Som ett resultat av detta ger vi dig som arbetsgivare möjlighet att vara den attraktiva arbetsgivaren som kan erbjuda alla dina anställda en personalbil.

Miljön i fokus

Utvecklingen av elbilarnas räckvidd går snabbt framåt. Även då den inte riktigt uppnår  samma räckvidd som en fossildriven bil, är det fullt tillräcklig för de flesta resor som görs i tjänsten och privat. Snittet på bilresor i Europa är i snitt 4,5 mil per dag. 

Förartjänster

Med hjälp av en användarvänlig och enkel körjournal skapar vi möjligheten att alla förares kilometerrapportering blir korrekt. Det ska vara enkelt att ha en leasingbil från Optilease.

En samlingsfaktura

Ett företagsfordon genererar cirka 50-60 fakturor på ett år. Ett företag med tio fordon erhåller alltså årligen mellan 500-600 fakturor som ska granskas, betalas och bokföras. Som ett resultat av detta underlättar vi ert arbete därför att ni får en faktura från en leverantör.

Skriv in ditt telefonnummer så ringer vi upp dig

Har du några frågor och vill bli uppringd?
Fyll i uppgifterna nedan så hör vi av oss inom 1 h.